UNESCO Hatay Gastronomievi, Öğrencilere Yöresel Lezzetleri Öğretiyor
Hatay Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Hatay Gastronomievi'nde düzenlediği atölye çalışmalarıyla öğrencilere yöresel lezzetleri öğretmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), UNESCO Hatay Gastronomievi'nde çocuklara yönelik düzenlediği atölye çalışmalarıyla kentin zengin yöresel mutfağını gelecek nesillere aktarıyor. "Birlikte Çok Güzeliz" sloganı ile öğrencilere yönelik çalışmalara devam eden Gastronomievi, Samandağ Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu ve Hatay TED Koleji öğrencilerine yönelik kömbe atölyesi düzenledi.
Atölyede, öğrenciler, Hatay’ın coğrafi işaretli ürünü olan Antakya kömbesi yapımını deneyimli şeflerden öğrendi. Atölye, öğrencilere eğlenceli ve öğretici anlar yaşattı. Katılımcı öğrencilerin ve velilerinin memnuniyetini dile getirmesi üzerine, HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e, gastronomi evi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.
Ajans Expres Gazetesi
Tepkiniz Nedir?






